JMH-osat – auton ilmastoinnin korjaus Kuortaneella

Kysy lisää

Teemme kattavat sopimus- ja vuosihuollot luotettavasti Kuortaneella. Hoidamme auton ilmastoinnin korjaukset, öljynvaihdot, jarru- ja rengastyöt, kuluvien osien ja suodatinten vaihdot, kevyet remontit ja kaikki muut perinteiset huoltotoimenpiteet käden käänteessä. Toteutamme vaihdelaatikkoremontit niin automaatti- kuin manuaalivaihteisiin autoihin. Myymme myös uusia talvi- ja kesärenkaita sekä tarjoamme nopeat renkaanvaihtopalvelut.

Laitamme autosi kuntoon tutulla pohjalaisella sitkeydellä!

Auton huoltaminen on sydämen asia

Pitkien välimatkojen seuduilla oma auto on kullanarvoinen liikkumisväline, joten haluamme taata arkesi sujuvuuden pitämällä henkilö- tai pakettiautosi toimivana tien päällä vuoden jokaisena päivänä. Korjaamomme puolella työskentelee kaksi autohuollon parissa kouliintunutta konkaria, jotka antavat pikaisen kartoituksen jälkeen tarkan arvion autosi huolto- ja korjaustarpeesta.

Huolto hoituu hetkessä!

Palvelulupaus: osat ja huollot nopealla aikataululla

Kattavan varaosavalikoimamme ansiosta voimme vastata tarpeisiisi välittömästi. Erikoisempienkin varaosien tilaukset saamme perille jo seuraavana arkipäivänä. Kaikilla varaosillamme on yhden vuoden takuu.

Kysy lisää varaosapalveluista